logotext

SEASON'S GREETINGS!

Wishing you the Happiest Christmas and all the best for New Year!

Every child has a right to well-being, good day-to-day life and a future filled with opportunities. This Christmas we at Scansatec wanted to give our gifts to underprivileged kids via Save The Children, the world’s leading independent child rights organization, creating both immediate and lasting changes in children’s lives.

Warm Wishes, team Scansatec

 

Toivotamme Sinulle Iloista Joulua ja kaikkea hyvää Uudelle Vuodelle!

Jokaisella lapsella on oikeus hyvinvointiin, hyvään arkeen ja mahdollisuuksien tulevaisuuteen. Siksi tänä jouluna me Scansatecissa halusimme antaa lahjamme Pelastakaa Lasten kautta kotimaan lasten hyväksi, ruoka-apuna, harrastustukena ja oppimateriaalitukena jaettavaksi vähävaraisille lapsiperheille.

Lämpimin terveisin, team Scansatec

Back ››